Napellenzők

 

Könyökkaros napellenzők

 

A könyökkaros napellenző a legkedveltebb és keresettebb árnyékoló. Felszerelhető oldalfalra, mennyezetre, megfelelő méretek esetén szarufára, vagy az eresz alá is.

A szerkezet 40x40 –es horganyzott acél zártszelvényre épül, erre kerül az alumínium hengertartó konzol, a ponyvatartó konzol a karokkal együtt.

 

Megnézem>>

Maximális szélessége 10 méter, a szélességtől függően 2-4 db karral. A karok kinyúlása 1,5-3,5 méterig változhat. A napellenző karokba egy előfeszített rugós mechanizmus van beépítve , ennek köszönhető, hogy a ponyva mindig feszes.

 

Könyökkaros, HERKULES típusú napellenző

 

 

A HERKULES napellenző nagyméretű teraszok árnyékolására alkalmas. Stabilitását a nagy szilárdságú alumínium öntvényeknek és a megnövelt méretű és falvasagságú karprofiloknak köszönheti. Alapkivitelben a szerkezet eloxált alumínium felületi védelemmel van ellátva, de igény szerint porlakk szórással a RAL színskála minden színében rendelhető.

     

Megnézem >>

 

A HERKULES napellenző egyaránt szerelhető falra, vagy mennyezetre is. Falra történő szerelésnél védőtetővel is kiegészítheti árnyékolóját, így az még védettebb lesz a környezeti hatások ellen.

Igény szerint a napellenző szerelhető telepített oszlopokra is, így a falfelület kiváltható.

 

Oszlopokon álló, két oldalra nyíló ernyőrendszer

 

 

Ollókaros napellenző

 

Antik jellegű napellenző, mely nagy méretű teraszok árnyékolására, vagy ahol környezet építési stílusa megkívánja a klasszikus kialakítást.

 Megnézem>>

Igény szerint a napellenző szerelhető telepített oszlopokra is, így a falfelület kiváltható. Oszlopra duplán is szerelhető az árnyékoló ezáltal nagyobb területet tudunk egyben lefedni.

 

Megnézem>>

 

Billenős napellenző

FotoBoxes

Vendrey Termékek

 

A BILLENŐS napellenző a pergola napellenzők családjába tartozik, azok egyik speciális továbbfejlesztése.