Ön itt van: Vendrey és Társa Kft. > Napellenzők > Könyökkaros napellenzők 5m-ig

Könyökkaros napellenzők 5m-ig

 

 

 

 

A könyökkaros napellenző a legkedveltebb és keresettebb árnyékoló. Felszerelhető oldalfalra, mennyezetre, megfelelő méretek esetén szarufára, vagy az eresz alá is.

A szerkezet 40x40 –es horganyzott acél zártszelvényre épül, erre kerül az alumínium hengertartó konzol, a ponyvatartó konzol a karokkal együtt.

Maximális szélessége 10 méter, a szélességtől függően 2-4 db karral. A karok kinyúlása 1,5-3,5 méterig változhat. A napellenző karokba egy előfeszített rugós mechanizmus van beépítve , ennek köszönhető, hogy a ponyva mindig feszes.

A ponyvahenger 70, vagy 78 mm átmérőjű horganyzott acélcső, erre tekeredik a ponyva . Valamelyik oldalon a ponyvahenger és a ponyvahenger tartó konzol közé egy kézi hajtómű kerül beépítésre. A napellenző karokkal a ponyva dőlése 0-75 fokig állítható. Igény esetén működése motorizálható is, a ponyvahengerbe beépített motorral. A tartókonzol tetejére egy esővédő lemez kerül felszerelésre, melynek anyaga natur alumínium. A könyökkarok külső vége a homlokprofilba vannak rögzítve, ezek natur eloxált kivitelben készülnek.

A ponyvák UV stabil, szálában színezett dralon vászonból készülnek. A szövést követően gombásodás elleni impregnálást és végimpregnálás kapnak . A ponyvákat vegyszer használata nélkül szabad tisztítani és fontos, hogy hosszabb tárolási intervallum előtt meg kell szárítani (pl. tél)

A napellenző ponyva vízlepergető, szennytaszító és UV stabilizált, és az időjárás hatásinak is ellenálló Sattler textília.

A napellenző ponyva tisztítása: semleges mosószer langyos vizes oldatával, szivaccsal, puha ruhával.
Nem ajánlott a magasnyomású mosóval, illetve tisztítógéppel történő tisztítással, mert a vízlepergető réteg sérülhet!
Az általunk készített árnyékolókra 1 év garanciát vállalunk rendeltetésszerű használat mellett.

 

Napernyőink ponyváit számos szín és mintaváltozatban készítjük a megrendelő igényei alapján. A szín és mintaválasztásztékot ezen az oldalon tekinheti meg.

 

  • Javasolt maximális szélesség: 7,0m
  • Karkinyúlások: 1,5m; 2,0m; 2,5m; 3,0m; 3,5m
  • Beállítható dőlési szög: 10-80o

Ha hasonló, de nagyobb napellenzőt keres nézze meg Herkules napellenzőinket.

Powered by CMSimple | Belépés

nach oben