Ön itt van: Vendrey és Társa Kft. > Napernyők

Napernyők

 

Vevőink igényeinek megfelelően több típusú napenyőt gyártunk. Az alábbiakban kiválaszthatja melyik napernyőtípus az Önnek a leginkább megfelelő.

 

Garden napernyő

 

A GARDEN napernyő valamennyi mérete mobil, vagy fix elhelyezéssel rendelhető!

A GARDEN napernyő valamennyi mérete mobil, vagy fix elhelyezéssel rendelhető!

Mobil megoldásnál a típushoz kialakított felületkezelt acéltalp és a talpba helyezhető betonelemek biztosítják a stabilitást.

Fix rögzítés történhet betonra csavarozott acéllemezzel, vagy a terepszint alá süllyesztett betonozott egységhez csavarozható csőhüvellyel, továbbá a terep szintjéhez illesztett betonozható csőhüvellyel. Így a téli időszakban az ernyő kivehető, a csőhüvely fedéllel lefedhető.

 

Megnézem>>

 

A GARDEN napernyőink kialakításának köszönhetően ipari jellegű felhasználására is alkalmasak, így üzletek, vendéglátóhelyek teraszán elhelyezve reklámhordozóként is betölti funkcióját. Cégünk az árnyékolók reklám feliratozását, logózását, szitázását is igény szerint elkészíti.

 

Góliát napernyő

 

A GÓLIÁT napernyő masszív, ezáltal tartós szerkezetű. A vázszerkezet eloxált alumíniumból és műanyag alkatrészekből készült. Működtetése kivehető kézi hajtókar elforgatásával történik. A napernyők rögzítése történhet mobil vagy fix elhelyezéssel.

 

Megnézem>>

 

>A 12 szögű 7,2 méteres és a 4 szögű 6x6 méteres napernyők rögzítése csak fix rögzítéssel ajánlott.

 

Tulipán napernyő

FotoBoxes

Vendrey Termékek

 

A TULIPÁN napernyőt azoknak ajánljuk akiknél elsődleges szempont az esztétikai igény. Formatervezésének köszönhetően különleges látványt nyújt ez a napernyő. Különleges szerkezetének köszönhetően teraszunk elsődleges dísze lehet.
A vázszerkezet eloxált alumíniumból és műanyag alaktrészekből áll. A napenyő ponyva UV álló, jó minőségű, vízlepergető anyagból készül. A ponyvát acélhorgok rögzítik a szerkezethez. A napernyő tölcséres kialakításának köszönhetően középen történik a vízelvezetés. A funkcionalitás és a forma tökéletes ötvezete!

 

Zsiráf napernyő,
Dupla zsiráf napernyő,

FotoBoxes

Vendrey Termékek

 

A ZSIRÁF napernyő egyedi megoldású napernyő, mely abban különböik a hagyományos típústól, hogy a tartó oszlop nem középen helyezkedik el, hanem oldalra van kihelyezve. Így csökkenthető az árnyékolt területben a holttér. Kivitel szerint lehet négyszögletes, vagy kör (sokszög) alakú.
A vázszerkezet könnyű szerkezetű eloxált alauminiumból és műanyag alkatrészekből készül, a tartószerkezet masszív acél. Működtetése kivehető kézi hajtókar elforgatásával történik.

Megnézem>>

 

Powered by CMSimple | Belépés

nach oben