Góliát napernyő 8m-ig

 

 

 

A GÓLIÁT napernyő masszív, ezáltal tartós szerkezetű. A vázszerkezet eloxált alumíniumból és műanyag alkatrészekből készült. Működtetése kivehető kézi hajtókar elforgatásával történik. A napernyők rögzítése történhet mobil vagy fix elhelyezéssel.

A termék teljes mértékben saját gyártmányunk ezért az esetleges javítás, alkatrészpótlás, vászoncsere rövid időn belül megoldható. Nem kínai, vagy más európai gyártó terméke , így nem kell várni heteket vahgy hónapokat az alkatrészre, mert nálunk raktáron van.

A napernyő saját fejlesztésű és gyártású hatszögletű, eloxált alumínium oszlopa biztosítja az ernyő stabilitásást. Vászontartó karok 40x20mm es a kitámasztók, 30x15mm-es húzott alumíniumból , a fix és mozgó csillagok alumínium öntvényekből készülnek. A teleszkóp szerkezet 40x40mm es horganyzott zártszelvény és acél csigahajtóműből tevődik össze. Az általunk készített csőhüvely (fix telepítéshez), és acél talpkeret betonkockákkal (mobil telepítéshez) megfelelően stabil rögzítést biztosít használat közben. A vázszerkezet alapkivitelben natúr alumínium színű , melyet igény szerint a Ral skála alapján bármilyen színre színterezhetünk.

A hasonló terméket gyártó vállalkozásokhoz képest ez a napernyőnk rendelhető integrált ledes világításal és elektomos aljzattal. Így melegben a párásítás, hidegben a fűtés is megoldható az ernyő alatt.

Ennek a típusnak a minőségét és eleganciáját bizonyítja, hogy a budapesti Vörösmarty tér felújításakor is, a mi ledes ernyőink kerültek elhelyezésre.

GGóliát napernyő Vörösmarty tér

Ledes Góliát ernyőink, cserélhető lelógóval a Vörösmarty téren

 

A 12 szögű 7,2 méteres és a 4 szögű 6x6 méteres napernyők rögzítése csak fix rögzítéssel ajánlott.

Napernyőink ponyváit számos szín és mintaváltozatban készítjük a megrendelő igényei alapján. A szín és mintaválasztásztékot ezen az oldalon tekinheti meg.

A góliát típusú napernyők kitűnő helykihasználása mellett nagyszerű reklámhordozók is. Megadott reklámszövegek, logók, emblémák feliratok, szitanyomással vagy transzfernyomással egyaránt készíthetők akár az ernyő lapjaira illetve drapériájára.

Méretek:
Kör (sokszög )

NégyzetTalpméret: 86x86 cm


Ha hasonló, de kisebb napernyőt keres nézze meg Garden naperyőnket.

FotoBoxes

Vendrey Termékek