Garden napernyő 3,5m-ig

 

 

A GARDEN napernyő valamennyi mérete mobil, vagy fix elhelyezéssel rendelhető!

A termék teljes mértékben saját gyártmányunk ezért az esetleges javítás, alkatrészpótlás, vászoncsere rövid időn belül megoldható.

Mobil megoldásnál a típushoz kialakított felületkezelt acéltalp és a talpba helyezhető betonelemek biztosítják a stabilitást.

Fix rögzítés történhet betonra csavarozott acéllemezzel, vagy a terepszint alá süllyesztett betonozott egységhez csavarozható csőhüvellyel, továbbá a terep szintjéhez illesztett betonozható csőhüvellyel. Így a téli időszakban az ernyő kivehető, a csőhüvely fedéllel lefedhető.

A Garden típusú napernyők kitűnő helykihasználása mellett nagyszerű reklámhordozók is. Megadott reklámszövegek, logók, emblémák feliratok, szitanyomással vagy transzfernyomással egyaránt készíthetők akár az ernyő lapjaira illetve drapériájára.

A napernyő ponyva tisztítása: semleges mosószer langyos vizes oldatával, szivaccsal, puha ruhával. Nem ajánlott a magasnyomású mosóval, illetve tisztítógéppel történő tisztítással, mert a vízlepergető réteg sérülhet! 1 év garancia. Erős szél esetén bezárni!

Napernyőink ponyváit számos szín és mintaváltozatban készítjük a megrendelő igényei alapján. A szín és mintaválasztásztékot ezen az oldalon tekinheti meg.

Méretek:

Kör (sokszög )

Négyzet

Téglalap


A GARDEN napernyőink kialakításának köszönhetően ipari jellegű felhasználására is alkalmasak, így üzletek, vendéglátóhelyek teraszán elhelyezve reklámhordozóként is betölti funkcióját. Cégünk az árnyékolók reklám feliratozását, logózását, szitázását is igény szerint elkészíti.

Talpméret: 64 x 64 cm

Ha hasonló, de nagyobb napernyőt keres nézze meg Góliát naperyőnket.

 

 

 

FotoBoxes

Vendrey Termékek