Ön itt van: Vendrey és Társa Kft. > Sátrak, ponyvák > Feszített ponyvák

Feszített ponyvák

 

Vállaljuk görbült felületű, feszített ponyvaszerkezetek építészeti és statikai tervezését, gyártását, szerelését. A feszített ponyvaszerkezetek igény esetén készülhetnek négy évszakos kivitelben is, ebben az esetben a szerkezet  a szél és hótehernek egyaránt ellenáll.

 

 

 

 

Mivel ezek általában jelentős méretű szerkezetek, tervezésük során statikai terv is készül. Ezt végeselemes módszerrel optimalizáljuk, hogy az elkészült szerkezet extrém körülmények mellett se károsodjon, de könnyed megjelenése megmaradjon.

 

 

 

A feszített ponyvák nagy méretű , de emellett igen nagy pontosságú szeletekből állnak. Ezek szabását saját fejlesztésű, számítógép vezérlésű lézeres vágógépen készítjük. Működése az alábbi videón megtekinthető:

 

 

A ponyvák éleit acél peremkábelekkel merevítjük, amelyek feszessége a sarkoknál állítható, a tökéletesen ráncmentes megjelenés érdekében.

 

 

A rögzírési pontok és saroklemezek szintén statikailag és mechanikailag méretezettek, pontos megmunkálásuk saját fejlesztésű CNC plazmavágónkkal történik.

 

 

 

Referenciák:

 

Budapest egyik legszebb helyén, a Lánchíd pesti hídfőjénél látható ez az egyedi tervezésű ponyvánk.

 

 

 Spoon Étterem, Budapest 2016
 

2015 tavaszán -többek között- egy 400 m2 nettó alapterületű sátron dolgoztunk. A sátrat ideiglenesen Zebegényben állítottuk fel, majd végleges helyére került, Szobra.

Az alábbi videókon, ennek a hatalmas sátornak az építése látható.

 

Zebegényi ideiglenes felállítás

 

 

 

 (megnézem új ablakban)

 

 

Szobi felállítás

(megnézem új ablakban)

 

 

 

 

 

 

FotoBoxes

Feszített ponyvaszerkezetek

 

Powered by CMSimple | Belépés

nach oben