Egyedi szerkezetek

egyedi-1 egyedi02 egyedi03 egyedi04 egyedi05 egyedi szerkezet-fokep napvitorla02 napvitorla01 napvitorla03 egyedi--01 Fix tető egyedi--03

Termékeink Description

  • Fix telepítésű
  • Fodern megjelenés
  • Fgyedi tervezésű
  • Személyre szabható

FIX SZERKEZETEK

Ha olyan árnyékolást igénylő területet szeretne naptól védeni, ami standard, hagyományos módszerekkel nem kivitelezhető, akkor Önnek bátran ajánljuk fix szerkezeteinket. Vállaljuk akár görbült felületű, egyedi tervezésű ponyvaszerkezetek (tetőszerkezetek, oldalelemek, sátrak) építészeti és statikai tervezését, gyártását, szerelését. Ebben a teljes mértékben személyre szabható termékcsoportban különleges igényeket kielégítő, fix telepítésű árnyékolás elkészítését vállaljuk. Egyedi szerkezeteink bővíthetőek oldalfalakkal, de már meglévő árnyékolók kiegészítő elemeiként is rendelhetőek. Bővíthetősége révén készülhetnek négyévszakos kivitelben is, ebben az esetben a szerkezet szél és hótehernek egyaránt ellenáll. Tetszés szerint PVC vagy vászon anyagból is kérhetőek igény szerinti reklám feliratokkal.
Sátrak:
Szintén egyedi szerkezeteink közé tartoznak PVC alapú sátraink, melyeket ideiglenes vagy ipari épületeknek ajánljuk. Standard illetve teljes mértékben személyre szabott formákban rendelhetőek. A standard 10 m x 5 m-es alapterületű és 2,5-3 méter magas sátor blokkok könnyedén bővíthetőek továbbiakra. A sátor aluminium váza a sarokpontokban acél erősítéssel is rendelkezik, biztosítva a szerkezet stabilitását. Borítása poliészter erősítésű PVC ponyva, oldalfalai blokkonként lehetnek fixen rögzítettek vagy bonthatóak (kapcsos vagy lefűzhető megoldással). Az oldalfalak elláthatók átlátszó PVC fóliával, mely a sátor bevilágítását, a belőle való kilátást biztosítják. Igény szerint reklámfeliratok, logók is kérhetők sátraink borítására.

NAPVITORLÁK

Napvitorláinkat modern, stílus követő környezetbe ajánljuk, de az egyszerűbb, letisztult árnyékolást igénylő ügyfeleinknek is bátran javasoljuk. Nem csak kinézetében, de le-és felszerelésében is az egyszerűség jellemzi napvitroláinkat. A vitorlákat épületek falához, tetőgerendához, szarufához vagy talajba süllyesztett oszlopokhoz szereljük feszességet állítható rögzítéssel. Erősségüket és tartósságukat az íves szélbe varrt nagy szakítószilárdságú hevederszalag és a sarokpontokban elhelyezett acélkarikák biztosítják.
Formáját tekintve háromszög, négyzet és téglalap formákban rendelhetőek.
A vízhatlan napvitorlák anyaga poliészter erősítésű PVC ponyva vagy impregnált árnyékoló szövet. Olyan helyekre ajánljuk ahol tavasztól őszig az árnyékolás mellett a csapadékvédelemre is szükség van.
Amennyiben nem cél a teljes esővédelem, a vízáteresztő napvitorlákat javasoljuk. Ezek anyaga hálós szerkezetű elasztikus anyag, amely a napfényt megszűri, de a csapadékot részben átengedi. Az anyag jellege miatt a feszítési erő kisebb lehet, mint a vízhatlan típusnál.
Rendeltetésszerű használata tavasztól ősz közepéig tart.

More Information

Négyzet alakú:
3m x 3ms
3,6m x 3,6m
4m x 4m
5m x 5m
4m x 6m
5,6m x 5,6m

Téglalap alakú:
3m x 4m
3,5m x 4,5m
5m x 5m

Háromszög alakú:
3m x 3m x 3m
3,6m x 3,6m x 3,6m
4m x 4m x 4m
5m x 5m x 5m
6m x 6m x 6m

Választható ponyva színek