Pergolák


Project Description
  • modern megjelenés
  • motorizált mozgatás
  • nagy szélállóság
  • bővíthetőség

PERGOLÁINK nagyméretű és igen széles teraszok árnyékolására alkalmas. Ennek a termékcsoportnak az egyik nagy előnye, hogy nagy szélállósággal bírnak a ponyvával együtt mozgó keresztirányban elhelyezett ponyvamerevítő alumínium profiloknak köszönhetően.
A PERGOLÁK egyaránt szerelhetőek falra vagy mennyezetre. Igény szerint szerelhetőek telepített oszlopokra is, így a falfelület kiváltható. Oszlopokra szerelés esetén megoldható a sátor elrendezésű két oldalra nyíló ernyőrendszer kialakítása is.
Mozgatásukat tekintve távvezérlésű motoros pergoláink a legkelendőbbek, de kézi mozgatású, billenős (baldahinos) pergolát is gyártunk.
Szerkezeteinek bővíthető kiadásban is kérhetőek, ebben az esetben PVC ponyva oldalfalakkal vagy üvegezett falakkal egészíthetőek ki. Ezen kiegészítésekkel és teraszunk fűtésével mind a négy évszakban használhatóvá válik a leárnyékolt terület.
A PVC oldalfalak kialakítás szerint lehetnek teli vagy ablakos (átlátszó) kivitelűek, melyek reklám feliratokkal és logókkal is elláthatóak igény szerint.

More Information
Javasolt maximális szélesség: 6,0m
Javasolt maximális kinyúlás: 6,0m
Termékeink Details

Választható ponyva színek