Téliesítés

teliesites-fokep-2 teliesites01 teliesites02 teliesites03 teliesites04 teliesites05 teliesites06 teliesites07 teliesites08 teliesites09 teliesites10 teliesites11 teliesites12 teliesites13 teliesites-fokep Cafe Vian

Termékeink Description

  • komplex szerkezet
  • oldalfalak
  • dobogó
  • hosszú élettartam
  • egyedi tervezésű

ZIP OLDALFAL

ZIP oldalfalainkat kiegészítő elemenként javasoljuk a már meglévő árnyékoló vagy tetőszerkezetekhez. Ez az oldalfal típus remek kiegészítője a pergoláinknak, de akár kompletten fix tetőszerkezettel együtt is telepíthetőek.
Az oldalfal a keret tetején egy hengerre van feltekerve, melyet redőnyként leengedhetünk. A rendszer fém kerete keskeny, így optikailag nem zavaró. Az oldalfalak készülhetnek átlátszó vagy színes PVC ponyvából. A keret elemei a RAL színskála színeire porszórással festhetőek.
Mozgatását tekintve kézi hajtókaros vagy motoros mozgatással rendelhető.
Igény szerint vállaljuk az oldalfalak feliratozását, logózását, így azok reklámfelületként is használhatóak.

KAPCSOS OLDALFAL

A kapcsos oldalfal ideálisan alkalmazható teraszok, vendégterek szél és esővédelmére nyitott bárpultok esti lefedésére. Ez az oldalfal típus remek kiegészítője a felső lefutósínes pergoláinknak, de akár fix tetőszerkezettel együtt is telepíthetőek.
Anyaga strapabíró színes PVC ponyva, amely átlátszó betéttel is rendelhető. Igény szerint vállaljuk az oldalfalak feliratozását, logózását, így azok reklámfelületként is használhatóak.
Amennyiben egy ember végezné a szerkezet le-illetve föltekerését, 2,5 m x 2,5 m-es oldalfal elemek alkalmazását javasoljuk, de igény szerint ennél nagyobb méretekben is rendelhetőek kapcsos oldalfalaink.
Szakszerű, gyűrődésmentes használat mellett, ez az oldalfal típus is évekig esztétikus marad.

FIX OLDALFAL

A feszített fix oldalfalas konstrukciót olyan vevőink számára ajánljuk, akik nem téglalap alakú függőleges felületek lefedését tervezik. Továbbá a fix oldalfalak alkalmazását olyan helyeken javasoljuk, ahol nincs igény a falelem mozgatására, nyitására. Ilyen borítás kerülhet ajtókra, eltolható falakra, a pergolák oldalsó elemeire.
Fedőanyagként leginkább átlátszó PVC fóliát használunk, de színes PVC ponyvás borítást, üveg ablakos oldalafalakat alkalmazunk. Igény szerint vállaljuk az oldalfalak feliratozását, logózását, így azok reklámfelületként is használhatóak.


Választható ponyva színek