Pergolák / Lamellás pergolák

Lamella7 pergola01 pergola02 pergola03 pergola04 pergola05 pergola06 pergola07 pergola08 lamella4 lamella3 lamella5 Lamella5 Lamella7 Lamella8

Termékeink Description

  • modern megjelenés
  • motorizált mozgatás
  • nagy szélállóság
  • bővíthetőség

PERGOLÁINK nagyméretű és igen széles teraszok árnyékolására alkalmas. Ennek a termékcsoportnak az egyik nagy előnye, hogy nagy szélállósággal bírnak a ponyvával együtt mozgó keresztirányban elhelyezett ponyvamerevítő alumínium profiloknak köszönhetően.
A PERGOLÁK egyaránt szerelhetőek falra vagy mennyezetre. Igény szerint szerelhetőek telepített oszlopokra is, így a falfelület kiváltható. Oszlopokra szerelés esetén megoldható a sátor elrendezésű két oldalra nyíló ernyőrendszer kialakítása is.
Mozgatásukat tekintve távvezérlésű motoros pergoláink a legkelendőbbek, de kézi mozgatású, billenős (baldahinos) pergolát is gyártunk.
Szerkezeteinek bővíthető kiadásban is kérhetőek, ebben az esetben PVC ponyva oldalfalakkal vagy üvegezett falakkal egészíthetőek ki. Ezen kiegészítésekkel és teraszunk fűtésével mind a négy évszakban használhatóvá válik a leárnyékolt terület.
A PVC oldalfalak kialakítás szerint lehetnek teli vagy ablakos (átlátszó) kivitelűek, melyek reklám feliratokkal és logókkal is elláthatóak igény szerint.

FORGÓ LAMELLÁS PERGOLA

A forgatható,  alumínium lamellák  vízzáró felületet képeznek zárt állapotban ezzel biztosítva megfelelő védelmet az eső ellen. A szerkezetbe épített csatorna rendszernek köszönhetően a csapadék elvezetése is biztosított. 

A lamellák dőlésszöge tetszés szerint állítható a távirányítható, motorizált mozgatásnak köszönhetően, így a beérkező napfény mennyisége igényre szabható. Oldalfalakkal zárt (téliesített) kivitel esetén az optimális légáramlás ugyancsak szabályozható a tetőszerkezet állásának állíthatósága révén. 

Rozsdamentes, masszív, időtálló árnyékoló, akár téliesített, négyévszakos kivitelben, amely kiválóan alkalmas teraszok, kertek eső és napfénnyel szembeni védelmére.


Termékeink Details

More Information

Javasolt maximális szélesség: 6,0m forgó lamellásnál: 4,0m
Javasolt maximális kinyúlás: 6,0m forgó lamellásnál: 4,0m

Választható ponyva színek