spiler7
spiler4
spiler3
spiler2
spiler1
spiler6
spiler5

Munkáink nem csak utólag kerülnek megrendelésre, de olykor együtt készülnek el az adott vendéglátó létesítménnyel párhuzamosan. Régi visszatérő ügyfeleink a Zsidai csoport új vendéglátó helység építésébe fogott 2018-ban és mi a kezdetektől részt vettünk az új Spíler egység megoldásában. Az akkor még csupasz beton falakkal és munkazajjal teli bérleményben még távolinak tűnt egy impozáns étterem megszületése a Mom parkban, de egy kis fantáziával és tervezéssel összeállt az elképzelés.

Különböző árnyékoló típusokból álló koncepciót kértek tőlünk, amely képes igazodni a helyszín szabálytalan formáihoz és a megrendelői igényekhez. Az első megoldandó feladat egy íves falfelületre szerelhető napellenző megtervezése és legyártása volt. Törekednünk kellett, arra hogy az általunk készített szerkezet minél diszkrétebben, de mégis a Spíler brandre jellemző eleganciával és esztétikummal töltse be funkcióját. A megoldás egy íves falfelülethez igazodó egyedi, fix napellenző szerkezet megalkotásában öltött testet.

Az elkészült árnyékoló 9,94 m x 8,02 m x 2,119 m-es teljesen igényre szabott paramétereivel, elsőként készült el az elemek közül a márkához tartozó vörös színnel és reklámfelirattal.

Megoldást kellett találnunk a leendő étterem teraszának árnyékolására is. Ennek egy részét szintén visszafogott, de annál hatékonyabb módszerrel oldottuk meg. A meglévő kültéri fémszerkezetre egy 7,81 m x 4,56 m-es felső lefutósínes, motoros mozgatású pergolát telepítettünk. Ennek a modellnek különösen nagy előny, hogy  nagy  szélállósággal rendelkezik a ponyvával együtt mozgó keresztirányban elhelyezett ponyvamerevítő alumínium profiloknak köszönhetően.

A fennmaradó területek árnyékolására 3 db 3 m x 4 m-es klasszikus góliát típusú ernyőt készítettünk el a márkához tartozó színnel. A napernyőket fix, betonba süllyesztett csőhüvelyes módszerrel rögzítettük. Ezzel a koncepcióval két visszafogottabb stílusú árnyékoló szerkezet megjelenését ellensúlyoztuk a robosztusabb, de könnyeden elegáns góliát ernyőkkel.

Ezzel a projekttel 3 termék típust felhasználva valósítottuk meg partnerünk elképzelését. Két teljesen igényre szabott méretekkel készült szerkezettel és 3 darab standard napernyővel járultunk hozzá a Spíler étterem külterének színes arculatához. 

A szolgáltatásainkba vetett bizalomként értékeljük, amikor ehhez hasonló volumenű, többszörösen összetett árnyékolási feladatokkal fordulnak hozzánk. Cégünk a hagyományos megoldásokkal nehezen kivitelezhető elképzelések megvalósítására “naprakész” megoldásokat nyújt. Az újabb elégedett ügyfelek és elkészült munkáink promotálják a legjobban szolgáltatásaink minőségét és cégünk problémamegoldó képességét. Éppen ezért tekintjük legfontosabb célunknak, hogy ügyfeleink elképzelését és a minőségi árnyékolást ötvözve alkossunk közösen valami maradandót.

Share this post