Ön itt van: Vendrey és Társa Kft. > Pergolák > Felső lefutósínes napellenzők

Felső lefutósínes napellenzők

 

 

Felső lefutósínes, CSIPKERÓZSIKA típusú napellenző


A FELSŐ LEFUTÓSÍNES napellenző nagyméretű  és igen szeles teraszok árnyékolására alkalmas, mely a szélállóságát abban hordozza, hogy a nagy szilárdságú alumínium profilok és ponyvával együtt mozgo keresztirányban elhelyezett ponyvamerevítő alumínium profiloknak köszönhetően  a szél csak kis felületű ponyvákat tud egy felületként mozgatni.

 

   

   

Alapkivitelben aszerkezet fehér porlakk szórt felületi védelemmel van ellátva, de igény szerint a RAL színskála minden színében rendelhető.

A FELSŐ LEFUTÓSÍNES napellenző egyaránt szerelhető falra vagy mennyezetre is. Igény szerint telepített oszlopokra is szerelhető, így a falfelület kiváltható.

Igény szerint a napellenző szerelhető telepített oszlopokra is, így a falfelület kiváltható. Falra vagy oszlopra történő szerelésnél. védőtetővel is kiegészítheti árnyékolóját, így az még védettebb lesz a környezeti hatások ellen.

A napellenzőt ablakos műanyag ponyva oldalfalakkal is kiegészíthetjük, így teraszunk felfűtésével a használati idejét kitolhatjuk a hűvösebb késő őszi, vagy  kora tavaszi napokra is. Az oldlafalak kialakítás szerint lehet teli, vagy ablakos kivitelű.

Működtetés szerint kézi, vagy hajtóműves.

  • Javasolt maximális szélesség: 18,0m
  • Javasolt maximális kinyúlás: 6,0m
  • Dőlési szög: 10-60o
  • Működtetetés: kézi ill. motoros kivitelben. A kivitel kiegészíthető szél-, és fényérzékelővel, távirányítóval.

 

Az ÍVES CSIPKE napellenző a FELSŐ LEFUTÓSÍNES napellenzők családjába tartozik, azok egyik speciális továbbfejlesztése. Elsősorban homlokzatra szerelhető szerkezet, melynek előnye, hogy nem kell külön oszlopokat telepíteni a homlokprofil tartására, mégis megtartja stabilitását.

 

 

Powered by CMSimple | Belépés

nach oben